top of page
kinderpsychologe.jpg

Rots & Water

Wat? 

Psycho-fysieke en sociale vaardigheidstraining door kinderen- en jongerenpsychologen Gwen Taylor & Sarah Buys. Een geconventioneerd groepsaanbod binnen ELZ Scheldekracht.

Wie? 

Wanneer

Zes groepsessies telkens op woensdag van 13u tot 14:45u met start op 11 oktober

Prijs? 

15 euro voor de volledige reeks

Sterk als rots, weerbaar als water

Rots & Water is een groepsprogramma voor kinderen (2e – 6e leerjaar) en gericht op het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden. Kinderen leren sterk te zijn als een ROTS = voor zichzelf opkomen, eigen grenzen aangeven, zelfstandig beslissingen durven nemen en zelfvertrouwen uitstralen. En daarnaast zich weerbaar op te stellen zoals WATER = contact met anderen maken, communicatie, kunnen luisteren, rekening houden met de ander, in verbinding gaan, samen naar oplossingen zoeken en de grenzen van de ander respecteren. 

De kostprijs bedraagt €15 voor de volledige reeks (€2.5/ sessie). De reeks kan enkel in zijn geheel worden gevolgd, het is niet mogelijk om voor afzonderlijke sessies in te tekenen. Bij interesse in het programma, wordt voorafgaand een intakegesprek aangeboden. Na afloop van het programma wordt een individueel feedbackgesprek voorzien (kostprijs €11 of €4 bij verhoogde tegemoetkoming). 

Zes groepsessies

11 oktober & 25 oktober

8 november en 15 november

29 november en 13 december

Sessie 1 & 2

Locatie: Kantine KVV Schelde • Bruin kruis 2 - 9260 Serskamp

Sessie 3 & 4

Locatie: Kantine KVV Schelde • Bruin kruis 2 - 9260 Serskamp

Sessie 5 & 6

Locatie: Kantine KVV Schelde • Bruin kruis 2 - 9260 Serskamp

Schrijf in voor Rots & Water

Uit organisatorische overwegingen en om onze cliëntsessies niet te verstoren, verkiezen wij contact via dit contactformulier. 

Psycholoog Serskamp - Wichelen

Bedankt voor jouw inschrijving!

Het Fluisterend Oor - Psycholoog Serskamp
bottom of page