top of page
kinderpsychologe.jpg

Rots & Water

Wat? 

Psycho-fysieke en sociale vaardigheidstraining door kinderen- en jongerenpsychologen Gwen Taylor & Sarah Buys. Een geconventioneerd groepsaanbod binnen ELZ Regio Aalst.

Wie? 

Voor jongens en meisjes van 1e tot 6e leerjaar

Waar?

Huis van het kind Erpe-Mere, Dorpstraat 146 in Erpe-Mere

Wanneer

Zes groepsessies telkens op zaterdag met start op 30 maart 2024.

Groep KIDS: 1ste - 2de - 3de leerjaar van 9:00-10u30

Groep TEENS: 4de - 5de - 6de leerjaar van 11:00-12u30

Prijs? 

Gezien dit een volledig geconventioneerd aanbod is, is de reeks gratis

Sterk als rots, weerbaar als water

Rots & Water is een groepsprogramma voor kinderen (1ste – 6e leerjaar) en gericht op het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden. Kinderen leren sterk te zijn als een ROTS = voor zichzelf opkomen, eigen grenzen aangeven, zelfstandig beslissingen durven nemen en zelfvertrouwen uitstralen. En daarnaast zich weerbaar op te stellen zoals WATER = contact met anderen maken, communicatie, kunnen luisteren, rekening houden met de ander, in verbinding gaan, samen naar oplossingen zoeken en de grenzen van de ander respecteren. 

Gezien het een volledig geconventioneerd groepsaanbod betreft is deze reeks gratis. De reeks kan enkel in zijn geheel worden gevolgd, het is niet mogelijk om voor afzonderlijke sessies in te tekenen. Bij interesse in het programma, wordt voorafgaand een intakegesprek aangeboden. Na afloop van het programma wordt een individueel feedbackgesprek voorzien. De prijs hiervan is inbegrepen in het aanbod. 

Schrijf in voor Rots & Water

Uit organisatorische overwegingen en om onze cliëntsessies niet te verstoren, verkiezen wij contact via dit contactformulier. 

Psycholoog Serskamp - Wichelen

Bedankt voor jouw inschrijving!

Het Fluisterend Oor - Psycholoog Serskamp
bottom of page