top of page
kinderpsychologe.jpg

Rots & Water

Wat? 

Psycho-fysieke en sociale vaardigheidstraining door kinderen- en jongerenpsychologen Gwen Taylor & Sarah Buys. Het is een geconventioneerd Eerstelijnspsychologen groepsaanbod binnen Eerstelijnzone Aalst. 

Wie? 

Wanneer

Zes groepsessies telkens op zaterdag van 9u tot 11u met start op 22 april

Prijs? 

15 euro voor de volledige reeks

Sterk als rots, weerbaar als water

Rots & Water is een groepsprogramma voor kinderen (2e – 6e leerjaar) en gericht op het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden. Kinderen leren sterk te zijn als een ROTS = voor zichzelf opkomen, eigen grenzen aangeven, zelfstandig beslissingen durven nemen en zelfvertrouwen uitstralen. En daarnaast zich weerbaar op te stellen zoals WATER = contact met anderen maken, communicatie, kunnen luisteren, rekening houden met de ander, in verbinding gaan, samen naar oplossingen zoeken en de grenzen van de ander respecteren. 

De kostprijs bedraagt €15 voor de volledige reeks (€2.5/ sessie). De reeks kan enkel in zijn geheel worden gevolgd, het is niet mogelijk om voor afzonderlijke sessies in te tekenen. Bij interesse in het programma, wordt voorafgaand een gratis intakegesprek aangeboden. Na afloop van het programma wordt een individueel feedbackgesprek voorzien (kostprijs €11 of €4 bij verhoogde tegemoetkoming). 

Zes groepsessies

22 april en 29 april

13 mei en 27 mei

10 juni en 24 juni

Sessie 1 & 2

Locatie: Kantine KVV Schelde • Bruin kruis 2 - 9260 Serskamp

Sessie 3 & 4

Locatie: Sportpark De Cirkel • Pijpoelstraat 16a - 9260 Schellebelle

Sessie 5 & 6

Locatie: Sportpark De Cirkel • Pijpoelstraat 16a - 9260 Schellebelle

Schrijf in voor Rots & Water

Uit organisatorische overwegingen en om onze cliëntsessies niet te verstoren, verkiezen wij contact via dit contactformulier. 

Psycholoog Serskamp - Wichelen

Bedankt voor jouw inschrijving!

Het Fluisterend Oor - Psycholoog Serskamp
bottom of page